Oscar Alftenius tog hem Schack4an-mästaren

I efterdyningarna av Göteborgs Schackförbunds PR-tävling Schack4an ordnade Manhem på lördagen Schack4an-mästaren. Det är en inslussningstävling för de barn som kommit in nya i klubben genom årets Schack4an. Tidigare medlemmar göra sig icke besvär!

Av de cirka 130 nya Schack4an-barnen i klubben ställde tio upp till spel i dagens drabbning. Två av dessa har redan börjat i klubbträningsgrupp och de lade också beslag på två av de tre pokaler som stod på spel. Dominerade helt gjorde Oscar Alftenius från Franska skolan, men bakom honom var det desto jämnare.

Resultat: 1. Oscar Alftenius 8 (av 8), 2. Olle Persson 5, 3. Hampus Niklasson 5, 4. Dennis Jusic 4, 5. Saga Berius 4, 6. Vanessa Billton 3½, 7. Sofia Davidsson 3, 8. Christoffer Svärdh 2½, 9. Jens Nyström 1 (10 delt.). Caron Pap utgick.