Manhem fyra i Juniorallsvenskan

Manhem svarade för arrangemangen av Juniorallsvenskan i slutet av november, en tävling som dock ej är slutrapporterad. Inför sista ronden låg de våra på fjärde plats bland de sex lagen och efter en knapp förlust mot Rockaden 2 i sista ronden blev detta även slutpositionen. Därmed förnyade vi kontraktet i division I inför nästa år. Matchtabellerna kan du se här och serietabellen här.

Slutställning: Rockaden 19, Rockaden 2  10½ Västerås 9½, Manhem 8½, Lund 7½ och Järfälla 5 poäng. I Manhems lag tog Harald Berggren Torell 1 av 5, Jessica Bengtsson 1½ (av 3), Johannes Aira 3½ (5), Alexander Heino 1½ (4), Elias Karlsson 1 (1), Olof Sanchez 0 (1) och Rikard Edland 0 (1).

Inför nästa år ser det ganska lovande ut för Manhems del. Visserligen kommer motståndet att hårdna genom nykomlingarna Växjö och framför allt Limhamn, men våra nyckelspelare är under utveckling och vår spelartrupp breddas.

Resultaten på Chess Results hittar du här!