Goda insatser i Juniorallsvenskans division II

En av de stora fördelarna med att själv ordna tävlingar är just den att ge de egna spelarna möjlighet att delta i viktiga och roliga tävlingar. Ett bra exempel är Juniorallsvenskan, där klubben förmådde ställa upp med tre lag i division II, något som aldrig hade varit möjligt på bortaplan. Lagen hävdade sig också väl och var i inget fall indragna i bottenstriden; enda malören var ett bortfall under söndagen under mystiska omständigheter. Självklart kräver så pass omfattande deltagande god uppslutning, men det hade vi också i all väsentlighet.

Tvåan hade, inte oväntat, häng på täten även om det inte var särskilt nära till uppflyttning. Men de flesta spelare plockade plus. Speciellt kan dock nämnas fjärdelagets goda insats. Laget gjorde en mogen insats och visade en seriös  inställning i varje lagdel. För en anmärkningsvärd insts svarade Rikard Edland, som tog 5 poäng i tredjelaget.

Resultat: 1. Växjö SK 18½ (av 4), 2. Limhamns SK 17½, 7. SS Manhem 2 (Elias Karlsson 3½, Gabriel Svorono 4, Sandro Olofsson 1 av 3, Hampus Lane 4) 12½, 13. SS Manhem 4 (Ossian Jansson 3, Leonardo Aira 2½, Simon Torell 3½, Gösta Larsson 3) 12, 16. SS Manhem 3 (Kalle Carlstedt ½, Olof Sanchez 3½, Rikard Edland 5, Ivan Cavar 1) 10 (20 lag).

Serietabellen hittar du här och matchtabellerna här.