Julavslutning torsdag den 9 december kl. 17.00-21.00

Det lackar mot jul och denna vecka (vecka 48) är den sista med träning i grupperna. Enligt tradition har vi däremot julavslutning torsdagen den 9 december kl. 17.0-21.00 (med reservation för någon tidsförskjutning).

o              lagtävling – vi har en spännande kväll med tävlingar, bl.a. lagledarsimultan
o             förtäring står Manhem för
o             prisutdelningar för gruppernas poängligor och andra tävlingar

Dessutom kan du som glömt att betala årets medlemsavgift passa på att göra det då! Och du har också chansen att köpa Manhems charmant vackra klubbtröja för 139 kronor (krokodiltröjan) eller 249 kronor (pikétröjan med klubbmärket)!

Örgrytedraget som är den fjärde rallytävlingen spelas den 4 december. Glöm inte att anmäla dig!

Till våren börjar vi träningarna vecka 3, som börjar med måndagen den 17 januari. Träningsdagar, träningstider och träningsgrupper är desamma som under höstterminen! Vårens första tävling blir Hisingen Open lördagen den 15 januari.