Manhem tvåa i Schackåttan

Vid den årliga resan till Schackåttan i skånska Bara kunde Manhem upprepa fjolårets andraplats efter Limhamn, som har mycket starka åldrar nu. Våra mannar förlorade mot Limhamn med 2 – 6, spelade en oavgjord match och vann resten.

Vår trupp bestod av sjutton barn, tre föräldrar samt av tre schackledare: Victor Nithander, Rickard Dave och undertecknad. Vårt andralag gjorde en fin insats och var blott hårsmånen från priset för bästa andralag. Faktum är att vi föll på eget grepp i och med att vi lånade ut en spelare till Limhamn 2. Lånespelaren blev Limhamns bästa bord!

Resultat: 2. SS Manhem 38½ (av 56), 8. SS Manhem 2  25 (12 lag).

För vårt förstalag tog i bordsordning Isak Ungerfält 4 (av 7), Leonardo Aira 5½, Jonas Persson 3½, Filip Dallendörfer 4½, Gösta Larsson 4, Patrick Morenius 3, Ossian Jansson 7 och Nils Lyrbring 7.

I andralaget tog Magnus Linderholm Wamby 3, Marcus Glover 1, Kathleen Cardino Friborg 1 (av 6), Arvid Norberg 4 (6), Wilhelm Xi Liadal 2 (6), Simon Andersson 3 (6), Markus Molldén 3 (6), Arian Farahi 5 (6) och David Wilson Brandin 3 (6).

Ossian Jansson, Nils Lyrbring och Arian Farahi erövrade bordspris.