Manhem 104 år!

Söndagen den 24 januari bjuds du in till…

 

SS Manhems 104-årskalas!

 

Du inbjuds till ett enkelt men förhoppningsvis trevligt firande i klubblokalen efter klubbens omtyckta modell. På det väl inarbetade programmet:

  • Den klassiska trekampstävlingen ”Manhem Super Star”. Du får testa dina Manhem-kunskaper i Manhem-tipset, du får träna din schackliga klurighet och på programmet står även den avslutande 104-årsblixten! Du kan vinna stor ära och nya Manhem-kunskaper!
  • Du som varit på Manhems födelsedagskalas förut vet att den bejublade Manhem-tårtan är en återkommande höjdpunkt som får tårögda manhemiter att vallfärda från när och fjärran. Årets tilldragelse blir inget undantag.

 

Som vid varje seriöst födelsedagsfirande förmodas du medföra en present, och för din egen bekvämlighets skull är den redan fastställd till en avgift om 50 kronor. Leta i ditt minne efter en födelsedag där du kommit så billigt undan!

Kalaset börjar 16.00 och klädseln är valfri inom vad omdömet dikterar. Alla är välkomna men de schackliga programpunkterna riktar sig främst till rankade spelare.

Som du vet anses det inte riktigt fint att dyka upp utan anmälan och så gäller även här. Du anmäler dig senast onsdagen den 21 januari, antingen via telefon (031-24 47 45) eller ännu hellre via e-post (ssmanhem@telia.com