Markus Freed vann Höstfajten

2009 års upplaga av Höstfajten är avslutad. Det är en tävling öppen för spelare under 1300 i rating och samlade flera av våra höstnya medlemmar. Det blev också en av dessa, Markus Freed, som slutade delad etta med gamle räven Leon Olofson men med bättre särskiljning. Det skedde genom att han i slutronden slog nye medlemmen Gunnar Stenlund. Tävlingen bjöd på en jämn tätstrid där flera spelare slog varandra huller om buller.

Resultat: 1. Markus Freed 5 (av 6), 2. Leon Olofson 5, 3. Claes Brauer 4½, 4. Rikard Roos 4½, 5. Gunnar Stenlund 3½, 6. Elin Karlsson 3, 7. Sergio Bordel 3, 8. Stefan Holmgren 2, 9. Viktor Ahnfelt 2, 10. Glenn Johansson 2, 11. Ing-Marie Rustas Wickström 1½, 12. Jan Ambecker 1, 13. Claes Fransson (14 delt.). Niklas Eklund utgick.

Du kan hitta turneringstabellen här. Priser till de fyra främsta utdelas vid Lussefesten.