Manhem femma i Rockadenjunioren

I helgen spelades årets upplaga av Rockadenjunioren, en lagtävling som spelas stadievis och där Manhem är en trogen gäst. Vi ställde i år upp med ett mellanstadielag, som reste  upp dagen innan, övernattade i Hägerstensåsens medborgarhus = spellokalen, och kämpade vid brädena under lördagen. Vårt lag låg på övre halvan hela tävlingen, fram tills en förlust med 4-0 mot slutliga tvåan i näst sista ronden fick larmkklockorna att ringa. Men en strong insats i slutronden gjorde att vi plockade fem placeringar och kunde sluta femma och därmed bland pristagarna. Resultat: 5. SS Manhem 15/8 (18 lag). I Manhems lag tog Olof Sanchez 5½ (av 7), Tiam Safdari 2½, John Olof Hallman 4,  och Gösta Larsson 3 poäng.

Laget

Manhems lag, fr.v. Gösta Larsson, John Olof Hallman, Tiam Safdari och Olof Sanchez.

Fullständig turneringstabell hittar du här.

Foto: Ronny Lindqvist.