Juniorallsvenskan i gång

På fredag förmiddag startade årets upplaga av Juniorallsvenskan. Det är en viktig tävling där vi skördat fina lagrar genom åren. Tre gånger har vi blivit svenska mästare, men så högt är det nog svårt att ställa förhoppningarna i år. Pallen? Kanske, men vi vill absolut höra till de fyra lag som får chansen i högsta serien igen nästa år. Som favorit får topprankade Limhamn gälla. Också Rockaden har som vanligt starkt lag som inte skall underskattas.

Vårt lag rymmer Harald Berggren Torell, David Ahrner, Jessica Bengtsson och Louise Segerfelt. I första ronden möter vi Västerås, vars inledande lag är något sargat. Spelet löper under förmiddagen och rond 2 startar kl. 17.00: 

Västerås SK   SS Manhem   Resultat
Emil Carmegren 1807 Harald Berggren Torell 2064  
Martin Orell 1720 David Ahrner 1981  
Åke Nurmi 1737 Jessica Bengtsson 1892  
John Svensson 1540 Louise Segerfelt 1749  
  1701
  1922