Isak Ungerfält klubbmästare för yngre juniorer

Den gångna helgen spelade Manhems klubbmästerskap för yngre juniorer (upp till 13 år). Den blev en jämn och hård uppgörelse mellan i första hand Isak Ungerfält och Olof Sanchez; båda släppte två remier genom tävlingen och det krävdes ett särspel innan Isak kunde avgöra med 1½-½ och därmed titulera sig klubbmästare. Utdelning av plaketter för de tre främsta kommer att ske vid Lussefesten den 8 december.

För många deltagare var detta den första tävlingen med protokollspartier och det är rätt säkert att detta var lärorikt. Resultat: 1. Isak Ungerfält 5, 2. Olof Sanchez 5, 3. Patrick Morenius 4, 4. Gösta Larsson 3, 5. Simon Andersson och Nils Lyrbring 2, 7. Arvid Norberg 1, 8. Joel Karpö Gustafsson 1 (9 delt,). Nickrad Kavoosi utgick.

Den fullständiga turneringstabellen hittar du här.