Manhems schackvecka – Elo 7: Anders Pettersson delad tvåa inför helgens spel

Sjunde ronden av Eloturneringen förde med sig att ledande Arash Abdollahzadeh drygade ut sitt försprång till en helpoäng. Bland de närmaste förföljarna återfinns Anders Pettersson som vann igen i dag, Peter Grove och Lennart Fransson:

Ställningen efter sju ronder: Arash Abdollahzadeh 5½, Lennart Fransson, Peter Grove och Anders Pettersson 4½, Tage Bengtsson 3½, Jonas Bengtsson, Josef Ask och Ulf Wesslén 3, Kristian Eriksson 2 samt Bengt Wihlborn 1 poäng.

Arash Abdollahzadeh

1 – 0

Bengt Wihlborn

Josef Ask

0 – 1

Lennart Fransson

Ulf Wesslén

remis

Jonas Bengtsson

Peter Grove

1 – 0

Kristian Eriksson

Tage Bengtsson

0 – 1

Anders Pettersson

Turneringstabellen hittar du här.
Partierna från turneringarna hittar du här.