Manhems schackvecka – Elo 6: tätstriden hårdnar efter favoritfall

Dramatiken i Eloturneringen tätnade i och med dagens rond. Peter Groves framfart stoppades av Manhems Anders Pettersson, som därmed närmar sig täten. Samtidigt blev det remi mellan Arash Abdollahzadeh och Lennart Fransson i ett parti där den senare länge hade merbonde. Med tre ronder kvar av turneringen ligger fortfarande alla möjligheter öppna!

Ställningen efter sex ronder: Arash Abdollahzadeh 4½, Peter Grove 4, Lennart Fransson, Tage Bengtsson och Anders Pettersson 3½, Josef Ask 3, Jonas Bengtsson och Ulf Wesslén 2½, Bengt Wihlborn och Kristian Eriksson 1½ poäng.

Kristian Eriksson

remis

Ulf Wesslén

Jonas Bengtsson

0 – 1

Josef Ask

Lennart Fransson

remis

Arash Abdollahzadeh

Anders Pettersson

1 – 0

Peter Grove

Bengt Wihlborn

0 – 1

Tage Bengtsson

Turneringstabellen hittar du här.
Partierna från turneringarna hittar du här.