Manhems schackvecka – Elo 5: Abdollahzadeh och Grove i delad ledning

Efter den inledande förlusten mot Arash Abdollahzadeh har Peter Grove gått fram som en stormvind och delar nu ledningen med denne efter fyra raka vinster. Trea ligger Lennart Fransson efter tre ettor i rad. Det kan svänga snabbt i schack!

Ställningen efter fem ronder: Arash Abdollahzadeh och Peter Grove 4, Lennart Fransson 3, Jonas Bengtsson, Tage Bengtsson och Anders Pettersson 2½, Josef Ask och Ulf Wesslén 2, Bengt Wihlborn 1½ och Kristian Eriksson 1 poäng.

Lennart Fransson

1 – 0

Bengt Wihlborn

Arash Abdollahzadeh

remis

Jonas Bengtsson

Josef Ask

1 – 0

Kristian Eriksson

Ulf Wesslén

1 – 0

Anders Pettersson

Peter Grove

1 – 0

Tage Bengtsson

Turneringstabellen hittar du här.
Partierna från turneringarna hittar du här.