Sommarschacket 11: Rauan Sagit vann i årsdebuten

På måndagen spelades Sommarschackets elfte etapp med det jämna och fina deltagarantalet 24. Faktum är att årets tävling redan samlat fler olika deltagare än vad som kom i fjol: 84 stycken. Och ännu återstår fem deltävlingar.

Stockholmsbaserade medlemmen Rauan Sagit gjorde sin debut för i år och vann på 10 av 11. Till A-finalen gick även vår förbundsordförande Johan Lönnroth. I B-finalen blev det högspänningsraffel genom att tre man toppade på 7½. Vinnare blev Patrik Abrahamsson före Henric Bergenwall.

Sommarschacket spelas varje måndag med anmälan före kl. 18.30 och ännu återstår alltså fem måndagar av schackglädje. Det är inte för sent att hoppa in för den som legat på latsidan!  Fullständiga ligor finns här:

Totalligan.
Ratingliga 1750-1999.
Ratingliga 1500-1749.
Ratingliga -1499.