Göteborg Cup in i slutspurten

Efter två speldagar går Göteborg Cup in i slutspurten. På söndag förmiddag avgörs tävlingen och i de flesta klasser kommer tätstriden att avgöras då. Glädjande är att flera manhemiter håller sig framme!

A-klassen (1991-92) håller hög klass och på spänningen kan ingen klaga. Tre spelare delar ledningen  på 4½ av sex; dock har Manhems Johannes Aira blivit avhängd i kampen om de förnämsta platserna.

Också i B (1993-94) delas ledningen mellan ett antal 4½-poängare. En av de fyra är Harald Berggren Torell och sista ronden blir helt avgörande.

I C-klassen (1995-96) har manhemduon Jessica Bengtsson och Louise Segerfelt ryckt och delar inför sista ronden ledningen med ett försprång på en poäng till förföljarna!

D-klassen (1997-98) har fått se tätstriden hårdna. Gabriel Svorono har fått överlämna lednigen men är en av tre som skuggar en ledarduon, halvan bakom. Ytterligare en halvpoäng bakom lurar Olof Sanchez i vassen. Två ronder återstår.

I E-klassen (1999-) har manhemiterna fått lämna den absoluta tätstriden och våra nio mannar ligger alla samlade mellan 4½ och 6½ poäng av tolv  möjliga. Främst i nuläget hittar man Gösta Larsson men tre ronder återstår för de yngsta.

Tävlingen avslutas med prisutdelning kl. 12.00 på söndag.