ISGR femma i Skollags-SM!

När Skollags-DM spelades för Göteborg med icke mindre än 29 mellanstadielag fick ISGR nöja sig med en femteplats. Vem hade då kunnat ana att skolan efter första dagen av Skollags-SM i Norrtälje i helgen skulle leda hela tävlingen med 1½ poäng?

ISGR:s stoltaste stund inträffade i fjärde ronden. Då besegrades slutsegrarna Gustavslund från Växjö med hela 4 – 0! Andra speldagen inbringade fyra förluster men inte utan kamp och lagmedlemmarna kan vara stolta över sin insats. Femte plats på samma poäng är inte dåligt.

Man kan notera att de båda mölndalsskolorna Högadal och Pixbo slutade tvåa och fyra i tävlingen, så det är ingen tvekan om att motståndet i Göteborg håller hög klass.

Resultat: 5. ISGR 19½  (av 32; 27 lag).

I ISGR:s lag tog Gabriel Svorono 5½, Arman Nakhaei (Mölndal) 5, Henrik Olausson 5 och Fredrik Olausson 4 poäng.

Fullständiga resultat från Skollags-SM hittar du här.