Välkommen till Manhems födelsedag!

Söndagen den 25 januari fyller Manhem 103 år! Detta firas med det traditionella födelsedagskalaset, som i år har som huvudattraktion att Lars-Åke Schneider visar partier och berättar om sin omfångsrika karriär som rymmer såväl SM-segrar som otaliga landskamper. Ett unikt tillfälle! Läs mer:

Födelsedagskalaset börjar kl. 16.00 och missa inte att det är föranmälan senast onsdag.

Du inbjuds till ett gemytligt firande av Manhems födelsedag i klubblokalen på själva bemärkelsedagen den 25 januari. Och vilket sätt kunde vara trevligare att fira den på än i sällskap med klubbens internationellt mest meriterade medlem – Lars-Åke Schneider!

Över födelsedagstårta med Manhem-prägel berättar Lars-Åke om sin framgångsrika schackkarriär med tonvikt på landslaget och OS. Självklart får du tillfälle att testa både dina kunskaper om Lars-Åke och din egen schackliga förmåga med mästaren själv som ciceron! Priser väntar!

Som vid varje födelsedagsfirande att ta på allvar förmodas du medföra en present, och för din egen bekvämlighets skull är den redan fastställd till en avgift om 50 kronor. Visst är Manhem värt det, och tänk på vad du får!

Kalaset börjar 16.00 och klädseln är valfri inom ramen för vad omdömet dikterar. Alla schackintresserade manhemiter välkomnas!

Som du vet anses det inte riktigt fint att dyka upp utan anmälan och så gäller även här. Du anmäler dig senast onsdagen den 21 januari, antingen via telefon (031-24 47 45) eller ännu hellre via e-post (ssmanhem@telia.com.