Manhem Open: Jakob Apéria i enpoängsledning inför slutronden

På lördagen spelades femte och sjätte ronden av Manhem Open och Jakob Apéria sitter så långt säker i sadeln på toppbordet. En poäng bakom skuggar en fyramannaklunga bestående av Linus Johansson, Limhamns SK, Mark Lapidus, Estland, Frans Dahlstedt, Schack 08 och Adam Scheid, Visby SK.

Finalronden startar 09.30 på söndagen och i den får Apéria ta sig an Linus Johansson. Man kan märka att det är knallhårt vad gäller kvalitetspoängen, så får att vara på den säkra sidan behöver nog ledaren få poäng med sig.

De fyra kvarvarande manhemiterna har tappat tempo efter en utmärkt öppning och dagens ronder gav fem remier och tre förluster. Våra ungdomar har därmed hasat något bakåt i resultatlistan, men det är inget som inte en bra slutrond kan råda bot på.

Fullständiga resultat hittar du här.