Manhem Open halvvägs

Manhem Open är klubbens främsta arrangemang på ungdomssidan sedan nästan trettio år. I Allhelgonahelgen drabbar inbjudna utländska spelare, toppratade svenska ungdomar och lokala förmågor samman i en sjuronders turnering. Årets tävling är den tjugoåttonde i ordningen och har samlat 38 deltagare, däribland fem manhemiter.

Efter fyra ronder toppar Jakob Apéria tillställningen på fyra raka, halvan före Carl Eidenert. Bland manhemiterna hänger Jessica Bengtsson (2½), Harald Berggren Torell (2)och Gabriel Svorono (2½) med bra i täten. Ställningen efter fyra ronder: Jakob Apéria, Sollentuna SK 4, Carl Eidenert SK 33 3½, Vihtori Immonen, Finland, Adam Scheid, Visby SK, Linus Johansson, Limhamns SK, Frans Dahlstedt, Schack 08, Tom Rydström, Växjö SK, Gustavs Upmanis, Lettland och Mark Lapidus, Estland 3 poäng. Louise Segerfelt har 1½ poäng och Andreas Ahlberg har brutit av okänd anledning.

Fullständiga resultat jämte lottningen för den femte ronden hittar du här. Spelet fortsätter med två ronder på lördag med början kl. 09.30.