Den slutliga KM-gruppen

KM och kandidatgruppen har nu spikats och utfallit enligt länken nedan. Det går fortfarande att anmäla sig till Öppna gruppen, Lilla gruppen och Bondegruppen. Det är bara KM-och Kandidatgruppen som nu är låsta.

I morgon startar alltså KM. I KM-, Kandidat- och Bondegruppen spelar man i Bergergrupper, medan Öppna och Lilla gruppen spelar 9 ronder Monrad. Kassan kommer att öppna vid 17.30-snåret. Startavgifterna är som bekant 260 kr för KM-gruppen ,210 kr för Kandidatgruppen och 160 kr för övriga grupper. De spelare som är nya medlemmar i år ombedes dessutom ta med sig sin medlemsavgift som är 450 kr för vuxen, 225 kr för studerande upp till och med 25 år samt 100 kr för ungdomar födda 1990 och senare. Övriga medlemmar får givetvis också gärna betala sin medlemsavgift i morgon.

De spelare som vet med sig att de har förhinder för att spela i morgon ombedes att ringa till klubben på antingen 24 47 45 eller 0707-82 17 59. Vi kommer i möjligaste mån att lotta så att förhinderspelare möts i första ronden så att alla som kommer ned får spela. De spelare som har förhinder i morgon ombedes att snarast betal in startavgiften (+ medlemsavgift) på plusgirokonto 42 28 22-7 och visa upp kvittot för tävlingsledningen när ni kommer nästa gång och spelar

Totalt har 97 spelare anmält sig. Här kan du se de anmälda och som sagt: det går fortfarande att anmäla sig till Öppna, Lilla och till Bondegruppen.