Sommarschacket, etapp 16 och slut: Peter Vas tvåa och sammanlagd segrare

På måndagen spelades den sextonde och absolut sista etappen av Sommarschacket. Aderton man ställde upp till spel och etappen blev en tvekamp mellan Majornas Leif Ström och Peter Vas, som båda tog 15½ av 17, med bättre särskiljning för den förre. Därefter följde Tommy Wickström, Denis Poulesis och Michael Moberg.

Med detta är årets tävlingar alltså färdigspelade och slutresultaten i de olika ligorna föreligger:

Totalligan: 1. Peter Vas 132½, 2. Tommy Wickström 98, 7. Andreas Ahlberg 51, 10. Rauan Sagit 40½; Ratingliga I: 1. Tommy Wickström 67, 4. Johan Hansson 27½, 5. Michael Moberg 27; Ratingliga II: 2. Andreas Ahlberg 62, 4. Rickard Eklund 29; Ratingliga III: 1. Zdenko Naglic 80, 2. Johan Granholm 50.

De fullständiga resultatlistorna hittar du här.