Johan Granholm och Anders Berntsson pristagare i Flunsåsschacket

På lördagen spelades Flunsåsschacket i regi av Götaverkens SK med 61 deltagare. Ett flertal manhemiter fanns förstås på startlinjen och av dessa var det två som kom på prisplats: Johan Granholm som vann grupp 6 och Anders Berntsson, som slutade tvåa i grupp 3. I grupp 1 kämpade Said Outgajjouft som ensam manhemit, lägst rankad, ihop 50%.

Resultat, grupp 1: 5. Said Outgajjouft 3½ (av 7, 8 delt.); grupp 2: 4. Lars Bergström 3½, 5. Patrik Abrahamsson 3, 6. Ove Alfredsson 2½; grupp 3: 2. Anders Berntsson 5½, 7. Johan Lönnroth 1; grupp 4: 5. Karl Malbert 3: grupp 6: 1. Johan Granholm 7 (av 9), 5. Zdenko Naglic 6, 7. Rutger Almquist 3½ (10 delt.); grupp 7: 10. Kjell Ljungqvist 1.

I den traditionella poängpromenaden utmärkte sig Patrik Abrahamsson med en tredjeplats på 7 rätt av åtta möjliga. 7 rätt hade även bl.a. Said Outgajjouft.

Fullständiga resultat hittar du här.