Jens Ekström och Mattias Mullback vann VM

Årets VM är färdigspelat sedan snart två veckor tillbaka och den slutgiltiga resultatlistan, inklusive prestationsrating för de nya spelarna, ligger nu ute på hemsidan.

I Öppna gruppen chockstartade nye medlemmen Jens Ekström med fem raka segrar. Även om Jonas Bengtsson kom i kapp på mållinjen räckte inte kvalitetspoängen. Zakarias Sjöström Dyrefelt spurtade fint efter en något trevande start och gick in som trea.

Tabellerna för Öppna gruppen finns här

I Lilla gruppen gick Joel Åkesson-tränade Pelle Löfving på som en furie med sju vinster på lika många ronder. Visserligen missade han de två sista ronderna p.g.a. resa, men poängen räckte ändå till tredje plats och uppflyttning till Öppna gruppen. Nybakade svenska flickmästarinnan gjorde precis tvärtom, startade med två nollor och vann resten, vilket räckte till silver. Guldet gick dock till Mattias Mullback, ende man på 7½ pinnar.

Tabellerna för Lilla gruppen finns här.