Jessica Bengtsson nordisk mästarinna

Jessica Bengtsson med pokalen i ett fast grepp

Jessica Bengtsson med pokalen i ett fast grepp (foto: Björn Andersson)

I helgen spelades den andra upplagan av Flick-NM. För arrangemangen svarade SK av 1911 i Oslo och de svenska representanterna var utsedda utifrån resultaten i Flick-SM. Det betyder att vi hade två manhemiter i mellanstadieklassen: Jessica Bengtsson och Louise Segerfelt. Här sitter de bänkade för spel.

Jessica var klart högst rankad och gjorde heller inget misstag. Efter att bara ha släppt en remi vann hon ensam. Louise gjorde sin första internationella insats och det med den äran: femte plats i nordisk konkurrens.

Resultat, mellanstadiet: 1. Jessica Bengtsson 4½ (av 5), 5. Louise Segerfelt 2½ (10 delt.).

arrangörernas hemsida finns fullständiga resultat och ett omfattande fotogalleri.