Allsvenskan, rond 6: goda resultat

Allsvenskans näst sista rond bjöd på i huvudsak goda resultat, de två topplagens förluster oräknade. Trean tog ett fast grepp om serieledningen genom att besegra huvudkonkurrenten Tvåstadsalliansen och i division III tog alla våra lag poäng. Skulle Sjuan och Åttan efter en försiktig start kunna hänga kvar trots allt? I allt tog våra lag sju segrar, fyra oavgjorda och sju förluster.

Resultat: Trean – Tvåstadsalliansen 6 – 2, Fyran – Kamraterna 2  3½-4½, Femman – Lerum 4 – 4, Bosna – Sexan 3 – 5, Bosna 2 – Sjuan 2 – 6, Proletären – Åttan 4 – 4, Götaverken 2 – Nian 2½-2½, Majorna 2 – Tian 5 – 0, Elvan – Länsmansgården 4 – 1, Tolvan – Öckerö 5 – 0, Mölndal 3 – Tretton 3½-1½, Fjorton – Kålltorp 2 3½-½, Öckerö 2 – Femton 3 – 2, Mölndal 4 – Sexton 2 – 3, Sjutton – Majorna 3  1 – 4, Aderton – Mölndal 5 2½-2½.