Enjoyguiden nu på klubben!

Enjoyguiden för 2008  finns nu på klubben alltsedan i onsdags, den dag då guiderna släpptes! Ett flertal manhemiter har redan tagit tillfället i akt att köpa sitt exemplar och några har dessutom åtagit sig att förmedla Enjoyguiden till vänner och bekanta.

Du kan som vanligt köpa den genom Manhem. Då gynnar du både klubben och dig själv och slår alltså på så sätt slå två flugor i en smäll. Guiden ger som vanligt otaliga mängder rabatterbjudanden av typen 2-för-1 på restauranger, hotell, fritidsaktiviteter o.s.v. Dessutom medföljer Bonus-häftet med många rabatterbjudanden i olika affärer.

Enjoy-guiden kostar som tidigare 395 kronor och du kan köpa den på klubben eller via Sam Friberg, tel. 076-867 60 92. Du kan också ringa klubben på 24 47 45 eller skriva till info@ssmanhem.se och tinga ditt exemplar.

Manhem behöver din hjälp!