Manhems kadetter i sverigefinal

I helgen spelas årets final av Kadettallsvenskan, en tävling som förgylls av Manhems lovande manskap. Sex lag är kvalificerade och alla möter alla i långpartier med två ronder på vardera fredag och lördag med avslutning på söndag. Lottningen har fallit ut så här:

1. Sollentuna SK
2. SS Manhem
3. SK Rockaden 3
4. SK Rockaden 1
5. SK Rockaden 2
6. Limhamns SK

Detta innebär att de våra i tur och ordning möter Rockaden 3, Sollentuna, Limhamn, Rockaden 3 och Rockaden 2. Det kommer inte som någon överraskning för den insatte läsaren att Rockaden gäller som favorit, men en varningens flagg skall också hissas för Sollentuna, vars lag blivit starkare år för år och som toppas av tävlingens verkliga affischnamn Inna Agrest.

I gynnsamma fall kommer det att vara möjligt att lämna löpande rapporter från tävlingen. Om inte är det troligt att Rockadens hemsida kommer att bjuda på resultatservice.