Sommarschacket 10: tre manhemiter tog fullt i var sin final!

Sommarschackets tionde deltävling spelades på måndagen med 26 deltagare, tangerat rekord för säsongen. Det innebar tre finaler och tävlingen utföll så angenämt med manhemögon sett att tre manhemiter vann var sin final på 100%! Victor Nithander tog 9 av 9 i A, Johan Hansson erövrade sju raka i B och för samma bedrift svarade Johan Granholm i C.

I den totala ligan behåller Said Outgajjouft ledningen, nu på 82 placeringspoäng och med ett försprång på tolv poäng. Victor Nithander har ryckt upp till sjätte plats med sina 40. Said leder också ratingliga 1 med tio poäng och i liga 2 har Sabine Hansson sju poäng till närmaste förföljare. Sommarschacket Mini leds av Branko Skrobo, sex poäng före Andreas Ahlberg.

De sammanlagda ligorna finns i sin helhet på Göteborgs Schackförbunds hemsida.