Kalender för sommarmånaderna

Du har väl sett att hemsidans kalender har kompletterats med sommarmånaderna?! Vi ligger som vanligt lågt och förlitar oss på att manhemiterna 1. frekventerar Sommarschacket på måndagarna 2. gärna deltar i SM och 3. ligger i hårdträning hemmavid. En god nyhet kan dock förmedlas:

Vår sedan 1993 årliga IM-turnerings genomförande i år såg länge osäkert ut, men det kommer nu ändå att bli en tävling med tio man som kommer att spelas den 11-19 augusti. Förhoppningsvis kan startfältet offentliggöras på hemsidan i betydligt bättre tid än i fjol, då dramatiken var ganska stor den sista veckan…

Det kan också berättas att kalendern för nästa spelår planeras bli fastställd vid klubbens styrelsemöte sista veckan i juni. Den kommer givetvis i Nafset i augusti, men den som håller utkik på hemsidan innan dess blir nog inte besviken.