Jonas Bengtsson och Jacob Stråberg vann VM

Som de flesta deltagare troligen vet finns de fullständiga resultatlistorna för VM på hemsidan här. Tävlingarna blev en triumf för den unga generationen, i Öppna gruppen anförd av vinnaren Jonas Bengtsson på imponerande 8 av nio. Närmast följde Martin Krantz och nye medlemmen Anders Berntsson, tidigare Lysekil.

Lilla gruppen vanns av Jacob Stråberg på hela 8½, poängen före höstens juniordebutant Zakarias Sjöström Dyrefelt och Mattias Mullback, medlem för andra året.

Alla spelare med 5½ poäng eller mer i Öppna gruppen får pris och i Lilla gruppen blir det pris till alla fullföljande deltagare.

Samtliga pristagare uppmärksammas på att prisutdelningarna kommer att äga rum vid klubbens vårmöte tisdagen den 29 maj kl. 18.30. Samtidigt blir det litet diskussion kring klubben och kvällen avslutas med den alltid gemytiga vårblixten.

Väl mött!