Årsträff för Manhems krokodiler

Manhems Krokodiler är klubbens stödförening vars medlemmar ger ett frivilligt stöd som är ovärderligt, då det utgör en extrainkomst för föreningen som den så väl behöver. Den gångna säsongen hade Krokodilerna 31 medlemmar, fördelat på 15 krokodiler och 16 storkrokodiler.

Som tack inbjuds dessa medlemmar till en ”Krokodilträff”.

Tid: Onsdag den 9 maj, från klockan 19.00
Lokal: Schackcentrum, Vegagatan 20

En programpunkt kommer att bli invigningen av våra Krokodiltavlor. Vi kommer också att bjuda in en av våra elitspelare för att berätta litet om den gångna säsongen (femte plats i Elitserien!) och visa något av sina partier.

Vi kommer att bjuda på enklare förtäring. Välkommen till ett trevligt tillfälle att avnjuta lite schack som ett tecken på vår uppskattning. Vänligen meddela mig eller sällskapet om Du vill delta. Jag ser fram emot att träffa dig den 9!