Lyckad schackträff hos Infotiv AB

Under några spännande timmar en kväll i mars 2007 genomförde SS Manhem en mycket lyckad schackkväll hos företaget Infotiv AB. De hade beställt en specialkväll med inslag av olika moment i "schackens förlovade land" för sina anställda. Vi överlämnade ett exklusivt schackbräde/pjäser till deras VD Alf Berndtsson som ett bevis på vår uppskattning.

SS Manhems ordförande, Mats Eriksson, var i sitt bästa slag och bjöd på följande ingredienser; schackpjäsernas värde och rörelser, schackets historia, några små knep och knåp, spel man mot man mot varandra. Och frågorna och vetgirigheten var stor bland de anställda, som höll en relativt hög nivå på sitt kunnande. Detta blev bl.a Sam Friberg varse om som var bisittare under kvällen.

Inslaget uppskattades högt av de anställda enligt schacksamordnare Sofia Erixon på Infotiv AB.

Så har du som Manhemare några tips på företag som vill göra samma sak som Infotiv AB, hör av dig till styrelsen.