Svart rond i Allsvenskan

Det var inget större nöje att vara manhemit när det var dags att sammanfatta söndagens allsvenska rond. Förstalagets knappa förlust visade till synes vägen och vi kunde inregistrera förluster för Tvåan, Trean och Fyran mot respektive Majorna med 3½-4½, mot Säffle med 3½-4½  och mot Skara II med 3 – 5. Ytterligare två förluster blev det för Nitton och Tjugo mot Länsmansgården med 1 – 4 respektive mot Mölndal IV med 0 – 5.

Glädjeämnena var att Femman lyckades kämpa ned Kålltorp med 5½-2½ och att Nian besegrade Lundby III med 3½-1½. Oavgjort nådde Sjuan och Tian mot Iranska respektive Kamraterna IV.

Tio av våra lag spelade derbymatcher: Åttan – Sexan 2½-2½, Tretton – Elvan 4 – 1, Fjorton – Tolvan 1½-3½, Femton – Sexton 3 – 2 samt Aderton – Sjutton 2 – 3.

Totalt blir detta två vinster, två oavgjorda, sex förluster och fem derbymöten. Vi hoppas på en snar förbättring i nästa rond. För distriktsserien (Mm 11-20) spelas den söndagen den 4 februari och för Allsvenskan (Mm 2-10) söndagen den 11 februari. Förstalaget möter Åstorp hemma lördagen den 10 februari.