Zdenko Naglic vann Ebbe Cup

I helgen var det dags för en riktig nypremiär när Ebbe Cup återkom på tävlingsprogrammet. Elva man slöt upp varav tre från den nybildade Öckerö SS, som ju Manhem står som fadderklubb för.

Zdenko Naglic var högst rankad och tog också ett bastant grepp om tävlingen med fyra raka vinster. Sedan hjälpte det inte att Per Löfving besegrade ledaren i slutronden: Zdenkos seger var ett faktum. Resultat: 1. Zdenko Naglic 4 (av 5), 2. Vojislav Djordjic 3½, 3. Per Löfving 3½, 4. Per-Axel Persson 3, 5. Rune Aronsson, Öckerö SS 3, 6. Tomas Pedersen, Öckerö SS 2, 7. Kjell Ljungqvist 2, 8. Aron Hansson 2, 9. Stig Grönlund, Öckerö SS 1½, 10. Andreas Ahlberg 1½. Peter Jonsson bröt.

Höstens Ebbe bar ordningsnumret 16 men var egentligen den femtonde eftersom Ebbe 7 ställdes in på sin tid. Till våren stundar en uppföljare och kanske då med ytterligare deltagare på startlinjen.

Här kan du hitta fullständig turneringstabell.