Ytterligare finalister i Krokodil Cup

Under kvällen spelades den andra kvalomgången av tre i Krokodil Cup. 36 man fanns på plats, dels för kvalspelet, dels för spel i seedningsgruppen för de redan finalkvalificerade.

Full poäng i kvalet tog Richard Nilsson, Michael Göransson (2 av 2), Fredrik Westlund, Jonas Ahlqvist, Johan Hansson och Daniel Björkdahl (3 av 3). Vidare till cupspelet gick även William Palma, Richard Jern, Sven-Göran Eriksson, Rutger Almquist, Andreas Kotsadam och Johan Granholm. Dessa spelare går in i seedninggruppen nästa vecka.

I seedningsgruppen toppar fempoängarna Andreas Ohlsson, Said Outgajjouft och Lennart Jacobsson före Martin Krantz och Johannes Aira på 4½.

Och GLÖM INTE att det inte är för sent att hoppa in i Krokodil Cup! Nästa tisdag (den 24 januari) spelas den tredje kvalomgången och det går hur bra som helst för nya spelare att gå in. Startavgiften 50 kronor är svårslagen.