Första finalisterna klara i Krokodil Cup

Under kvällen spelades den första kvalrundan av tre i Krokodil Cup. Efter intensiv marknadsföring från tävlingsledare Claes R. Nilsheden fanns 33 man på startlinjen den första spelkvällen. Dessa kvalspelade i fyramannagrupper (och tre tremanna). Det är intressant att endast en spelare tog tre raka, nämligen Lennart Jacobsson. Tremannagrupperna innehöll också var sin fullpoängare, nämligen Said Outgajjouft, Rickard Dave samt nye medlemmen Chris Jordan.

Dessa är alltså vidare till själva Krokodil Cup och spelar seedningsturnering de kommande båda tisdagarna. Vidare gick också Jonas Klittmark, Jakob Andreasson, Johannes Aira, Martin Krantz, Johan Lönnroth, Bo-Göran Mellbin, Berend van Wachen, Zdenko Naglic, Patrik Abrahamsson, Andreas Ohlsson, Sergey Krakov, Hans Lindahl, Marcus Axelsson och Karl Malbert.

Övriga får en ny chans nästa tisdag i Kval 2. Då kan också nya spelare ta chansen att gå in.

Kvällens tipstävling i Manhem-kunskap vanns av Michael Göransson på maximala 7 rätt. Han belönades med en tidskriftsårgång. Alla rätt hade också Martin Krantz.