Manhemframgångar i rallystarten

Årets Knatterally inleddes på lördagen med tävlingen Mölndal Cup, som namnet till trots spelades i Schackcentrum. 53 man trängdes på startlinjen, däribland sexton manhemiter.

Flera framgångar kunde inregistreras, i synnerhet i mellanstadiegruppen. Jessica Bengtsson vann denna och därmed även 95-klassen med Viktor Lundmark och Henrik Hedström på fjärde respektive femte plats. Harald Berggren Torell blev tvåa i en sammanlagda gruppen och vann 93-klassen före bl.a. trean Emil Sjöholm och fyran Gustav Ljungberg. Erik Persson slutade tvåa bland 94-orna med Aron Hansson som fyra.

I 96-klassen slutade Ruben Sandström femma och i 97 och yngre segrade Simon Wigemo med tävlingsdebutanten Gabriel Svorono på fjärde plats. Fullständiga resultat hittar du på Göteborgs Schackförbunds hemsida.

Nästa rallytävling blir Västkustspelen, som spelas i Falkenberg lördagen den 19 november. Manhem planerar bussresa.