Slutresultat KM 2004

Nu har vi fått in alla resultat från KM 2004 och har färdigställt slutlistan. Manhems nya klubbmästare är: David Fendrich. Ett stort grattis till David! Den ärorika andraplatsen får Mats Welin och Victor Nithander glatt dela på. I kandidat-gruppen så ser vi Simo Panas helt obesegrad på första plats och även här har vi delad andraplats mellan Tommy Wickström och Rickard Dave. I den öppna-gruppen ser vi att Ragna Löfgren säkrar förstaplatsen, även hon helt obesegrad i sin grupp. Öppna-gruppens andraplats erhålls av Patrik Abrahamsson och på tredjeplatsen har vi Torgny Kjellström. I den lilla-gruppen var det en väldigt tajt i slutspurten, mycket kunde hända men till slut så fick vi se Teddy Odén säkra sin första plats, även han helt obesegrad i turneringen. För att se alla resultat och studera tabellerna i större detalj så går det bra att använda länkarna nedan. Priser kommer att delas ut i samband med Lussefesten den 14 December, missa inte detta och jag önskar tacka för en underbart trevlig turnering!