Sommarschacket deltävling 8 (20230719)

Inbjudan   Resultat 19/7   Totalligan

Anmälan 26/7 (används med fördel)

Sommarschackets deltävling åtta gick av stapeln under onsdagskvällen i Göteborg. Anton Frisk Kockum från Örgryte SK, både stark schackspelare och kvantfysiker, ställde upp och vann hela deltävlingen på mycket starka 9,5 av 10!


(fr.v. Tomas Wellevit, Anton Frisk Kockum, Mikael Arnelind, Mikael Gilljam, Felix Pintaric)

Tvåa blev en annan stark spelare, Mikael Arnelind, Örgryte SK, som gjorde sin första deltävling för året. Trea blev ytterligare en stark spelare i form av topplaceringsprenumeranten Tomas Wellevit, Majornas SS. Tomas återtar därmed ensam ledning i totalställningen. Årets bästa resultat av Mikael Gilljam, Majornas SS, ledde till att han vann 1500-1999 kategorin och Felix Pintaric, Kålltorps SS, gjorde återigen processen kort med rankingkategorin 1000-1499.

Extra roligt var att exilmanhemiten Daniel Malmgren, boende i USA, var på besök och spelade tävlingen ihop med sin son Adrian.


Fr.v. Adrian Malmgren, Daniel Malmgren och Martin Johansson (Daniels f.d. elev)

Nästa deltävling 26/7, 18.15 på Göteborgs Schackcentrum Vegagatan 20
Den 2/8 går ingen deltävling utan den flyttas till 4/8, 18.00 (OBS! dag och tid)