Klubbkvällar i maj

12 maj – Samling och samkväm på klubben 18-20 sedan kl. 20.00 går vi iväg till pub (troligen John Scotts, men det beror på om det är mycket folk p.g.a. hockeyfinalen). Vi tar med schackbräden och klockor (18+ för de som ska med till puben). Klubbkvällarna är öppna även för schackintresserade icke-klubbmedlemmar.

19 maj – inoficiellt vårmöte* med vårmästerskaps prisutdelningar. Mötet startar 19.10 och väntas hålla på ca. en timme. Därefter prisutdelningar för VM. På klubbkvällen efteråt (ca. 21.00) gör vi en djupdykning i något schackligt ämne och som vanligt går det även och sitta och spela för de som vill.
* Vi kommer inte ha möjlighet att behandla medlemsframställningar (eller styrelseframställningar som förvisso inte kommer komma ändå) utan då får man helt enkelt vänta till medlemsmöte på hösten eller om om det är brådskande begära att vi kallar till extra medlemsmöte.

26 maj – Vi spelar tärningsschack.

2 juni – Elorankad blixtturnering 3min+2s/drag 12 ronder. Gratis startavgift. Inbjudan kommer. OBS ändrat datum till 2/6 p.g.a. att det hela krockar med Deltalift Open och några ska dit.

9 juni – Sommaruppehåll för klubbkvällar. Drar igång igen i september. Under tiden hoppas vi de som vill ska kunna spela sommarschacket (normalt måndagar). Tävlingen (tävlingsserien) är inte annonserad ännu av Göteborgs schackförbund som arrangerar, men vi hoppas att det kan ske.