Malmö Open och MFS MobileLabs Open i Rådhushallen den 17-19 december

Knappa tiotal manhemiter fanns bland de närmare 230 spelare som slöt upp när Malmö Open (öppen tävling) och MFS MobileLabs Open (spelare upp till E1600) avgjordes i Rådhushallen intill stadens stora torg den 17-19 december. Tävlingen, en institution i svenskt schack som spelats sedan tidigt 1970-tal, avgjordes över fyra ronder snabbschack på fredskvällen och två ronder långparti vardera under lördag och söndag. Tävlingen blev ett lyckat arrangemang från vilket du finner alla resultat här (Malmö Open) respektive här (MFS MobileLabs Open). Inbjudan med tävlingsinformation, livesändningar och annat matnyttigt finner du på tävlingens hemsida här.

Malmö Open är en av tävlingarna i Svenskt Grand Prix. Med reservation för coronapandemins utveckling spelas nästa Svenskt Grand Prix på Elite Stadshotellet i Växjö den 4-6 mars (se här) följt av Påskturneringen på Elite Grand Hotel i Norrköping.