Kadettallsvenskan R2

Under tidig lördagseftermiddag (den 14/5) spelades rond två i Kadettallsvenskan 2016. Resultat som följer:

Kadettalsvenskan r2 manhem 1

Kadettalsvenskan r2 manhem 2

I ettans match blev det på pappret högrankade laget Lunds ASK för starkt. Matchsituationen såg länge förfärlig ut med skakigt spel från manhemiterna på många bord. Gabriel och Gustav spelade relativt sett mest stabilt i laget och lyckades också ta 1 respektive ½ poäng. Övriga bräden var mestadels dåliga för Manhem, dock med ljuspunkten att Arvin räddade en halva efter att han spelat två pjäser under utan kompensation i stort sett hela partiet.

Tvåans match mot Nolereds SK var relativt jämn, men ju längre den gick desto bättre blev matchsituationen för Manhem 2. Till slut vanns matchen och tvåan hade återigen visat att de var att räkna med.