Isak Storme klubbmästare för juniorer

Hösten är tiden för klubbmästerskapen i Manhem och för juniorer spelas sådana i tre åldersklasser: äldre, eller stora, för födda 1997 eller senare, yngre för födda 2002 eller senare och knatte- för spelare födda 2005 eller senare.

Topprankad var årets svenske kadettmästare Isak Storme med sina modiga 1783. Redan i andra ronden fick hand dock stryka på foten mot Valdemar Stenhammar, som därmed stod som en av tre tvåpoängare tillsammans med Gustav Lindholm och Arvin Rasti.

Mittenronderna bar dock få glädjeämnen med sig för Valdemar, som remiserade med Gustav och med årets förste återkommare Victor Ahlquist och förlorade med den andre återkommaren Gösta Larsson. Detta visar att det aldrig  är för sent i livet för det ädla spelet!

I  ledningen efter fyra ronder stod därmed Arvin Rasti på fyra raka. Han gick dock  på pumpen mot Isak och efter förlust mot också Valdemar var Isak ensam i ledningen med två ronder kvar att spela. Han gjorde heller inga fler misstag utan gick i mål på 6 poäng som segrare med en poängs marginal.

Resultat: 1. Isak Storme 6 (av 7), 2. Arvin Rasti 5, 3. Valdemar Stenhammar 5, 4. Gösta Larsson 4½, 5. Gustav Lindholm 4, 6. Nuhad Hattab 4, 7. Victor Ahlquist 3½, 8. William Olsson 3, 9. Aria Ben Saeid 3, 10. Alexander Ström-Engdahl 2, 11. Kevin Haagensen Strömberg 2 (11 delt.).

Här ser du den fullständiga turneringstabellen.