Bingolottos TV-sändningar

Kära Manhemit!

Som du kanske vet så säljer klubben Sverigelotter för att utöka finansieringen av klubbens verksamhet och Sverigelotterna tillverkas av Folkspel som även arrangerar Bingolotto. Klubben har tack vare detta möjligheten att erbjuda sina medlemmar att vara med som publik under TV-sändningen av Bingolotto. Bingolotto som leds av Ingvar Oldsberg har sändningstiden 18:30-20 på söndagar, det spelas in i Gamlestaden och visas i sjuan. Du kommer att behöva vara på plats kl 17:30 och du bör lämpligtvis ha din Manhemtröja på dig för att visa ditt stöd för klubben. Det kommer att bjudas på kaffe, the, saft och mjuk kaka men bingolotter får man ta med själv om man vill spela.

Bingolotto gästas varje vecka av artister och ni kan hitta mer om vilka artister som spelar på bingolottos hemsida.

Är du intresserad av att följa med klubben som publik?

Skicka i så fall en intresseanmälan till klubben på ssmanhem@telia.com där du skriver namn och vilka datum du kan tänkas att följa med på. Observera att Manhem endast kommer att besöka Bingolotto under ett av datumen och att detta är en kontroll för att hitta vilket datum som passar Manhems medlemmar bäst.

De aktuella datumen är den 28 september, 12 oktober, 19 oktober samt 2 november.