Missa inte Göteborgs Schackförbunds 100-årsturnering – ett tillfälle som aldrig kommer igen!

Manhem grundades, som läsaren av denna hemsida säkert känner till, år 1906. Ett knappt decennium senare, år 1914, var tiden mogen att bilda ett förbund av de då befintliga klubbarna. En lång tid  har gått sedan dess och i år är tiden mogen att fira Göteborgs Schackförbunds 100-årsdag. Det sker på två sätt:

Denna jubileumsturnering spelas under ytterst generösa villkor med furstliga priser för både mästare och folkspelare. En extra clou avspeglas i turneringsnamnet Göteborg Closed: den är endast öppen för spelare i göteborgsklubbarna! Mestadels brukar “främmande” storspelare vara de mest välkomna till turneringar, men denna gång skjuter GSF till en hel del pengar och tanken är att gynna Göteborgs egna spelare. Läs  inbjudan och anmäl dig gärna här!