SS Manhems Schackvecka 9-15 augusti 2014,

Den 9-15 augusti så är det återigen dags för SS Manhems traditionella schackvecka i Göteborg. Huvudnumren i årets Schackvecka kommer att vara  en IM-turnering och en Elo-turnering. Båda turneringarna kommer att spelas som Bergerturneringar med 10 spelare under tiden 9-15 augusti.

IM-turneringen: Nio ronder med betänketid 90 min/40 drag + 30 min/resten + 30 s/drag under hela partiet. Bergerturnering med 10 inbjudna spelare.

Elo-turneringen: Nio ronder med betänketid 90 min/40 drag + 30 min/resten + 30 s/drag under hela partiet. Öppen för spelare med Elotal eller LASK >1800.
Om tillräckligt intresse finns så anordnas flera grupper.

Om du är intresserad av att deltaga i någon av turneringarna så är du varmt välkommen att kontakta turneringsledaren Håkan Warston, hakan.warston@comhem.se, för mer information. Mer information om Manhems Schackvecka finns här.

Alla hälsas varmt välkomna till Göteborg och Manhems Schackvecka i augusti!