Titelturneringar i Växjö

I slutet av månaden, eller den 26-30 juni, tar Växjö SK det välkomna initiativet att arrangera inte mindre än tre titelturneringar. Det blir en stormästargrupp och två internationella mästarturneringar som ordnas under namnet av sponsorn Visma Chess Tournament. Och på vilket sätt skulle man bättre kunna sätta glans på ett sådant arrangemang än genom manhemiter på startlistan? Sagt och gjort: det blir till och med dubbel glans genom att Victor Nithander spelar i stormästarturneringen och Joel Åkesson i den ena IM-gruppen. Det innebär att de båda manhemiterna har möjlighet att ta inteckningar i titlarna stormästare respektive internationell mästare.

Den nyfikne kan ta en titt på startfälten i Växjö här. Längre fram kommer vi att kunna länka till partivisning via livesändning också.