Oscar Fredrik och Fjäll tvåa resektive trea i mellanstadielag-DM

På torsdag förra veckan spelades mellanstadieklassen av Skollags-DM. Tävlingen spelas för fyramannalag och sjutton lag ställde upp till spel, en klar förbättring från fjolåret. Från förra året har Oscar Fredrik en silverplats att försvara i Skollags-SM och nu blev det andra plats i göteborgsmästerskapet strax före Fjäll. Fyra lag går vidare till sverigefinalen på Oscar Fredriksskolan den 27-28 april.

Resultat, mellanstadiet: 2. Oscar Fredrik 1  21 (av 28), 3. Fjäll 1  17 , 5. Victoria 12½, 7. Fjäll 2  6½, 8. Oscar Fredrik 3  3 (17 lag; 8 i finalen).

I Oscar Fredriks första lag tog Simon Torell 6½ (av 7), Andrej Kampe Svanhill 6, Gabriel Eriksson 3½,  och Viktor Birkedahl 5 poäng. I Fjälls förstalag tog Carl Gustafsson Wold 5, Albert Palle 5, Iivo Grimberg 2 och Fabian Rydéhn 5 poäng.

Samma dag skulle högstadieklassen spelas, men Fjäll var enda lag till start och kunde därmed koras till göteborgsmästare i kavaj.