Elva nya manhemiter i Ny i Schacket

Efter sex kurstillfällen är vårens omgång av Ny i Schacket avslutad. Denna gång fylkades elva nya manhemiter under kursledaren Patrik Abrahamssons ledning och efter avslutad kurs deltar sju av dessa i vårmästerskapet.

Ny i Schacket våren 2013, stående  till vänster kursledaren Patrik Abrahamsson och till höger om honom Sigrid Corbel, Christoffer Bengtsson, Johannes Paimensalo, Kyrylo Yakymenko, Kevin Klein, och Daniel de la Motte, sittande från vänster Tadashi Suzuki, Arvid Hammar, Jona Malm  (besökare) och Tim Andersen.

Ny i Schacket våren 2013, stående  till vänster kursledaren Patrik Abrahamsson och till höger om honom Sigrid Corbel, Christoffer Bengtsson, Johannes Paimensalo, Kyrylo Yakymenko, Kevin Klein, och Daniel de la Motte, sittande från vänster Tadashi Suzuki, Arvid Hammar, Jona Malm  (besökare) och Tim Andersen. 

Med på kursen men inte vid fototillfället var även Emil Karlsson och Marthe Sikkerböl.

Foto: Patrik Abrahamsson via ombud.