Elo-turneringen 6: Harald Berggren Torell ökar försprånget

Harald Berggren Torell
1 – 0 Börje Persson
Lennart Wahlström
1 – 0 Lennart Fransson
Daniel Björkdahl
0 – 1 Per-Olof Gromark
Jacob Ljunggren
1 – 0 Johan Björkeroth
Hashim Hattab
1 – 0 Jens Lundell

Elo-turneringen tuffar på och hittills tycks Harald Berggren Torell omutlig med sina 5½ poäng. I och med att Johan Björkeroth förlorade mot sin klubbkamrat Jacob Ljunggren skiljer nu 1½ poäng mellan ledarna och förföljarna.

Ställningen efter sex ronder: Harald Berggren Torell 5½, Johan Björkeroth, Per-Olof Gromark och Lennart Wahlström 4, Lennart Fransson, Hashim Hattab och Jacob Ljunggren 3, Jens Lundell 2½, samt Daniel Björkdahl och Börje Persson ½ poäng.

Turneringstabell för Elo-turneringen hittar du här.
Partierna från stormästarturneringen och Elo-turneringen hittar du här.